In het afgelopen weekend streden de verschillende seniorenteams van MOC, ALC, SEW en Hauwert om de hoofdprijs van het Hauwert’65 toernooi. Als Hauwert’65 de titel dit jaar zou prolongeren, kon men de wisselbeker na drie opeenvolgende overwinningen definitief in de prijzenkast plaatsen. Het was echter buurtvereniging MOC dat hier een stokje voor stak. Voor het eerst sinds het bestaan van het Hauwert’65 toernooi ging de hoofdprijs naar de Midwoud Oostwoud Combinatie. Met overwinningen van MOC 1 en MOC 4 binnen hun klasse werd de basis gelegd voor de verdiende hoofdprijs. Bij de veteranen werd de eerste plaats voor het eerst sinds jaren opgeëist door Hauwert ’65. Deze eervolle plek werd uitgebreid gevierd door de mannen.

Ook het voetvolleybaltoernooi dat dit jaar voor het eerst georganiseerd werd, was een succes. Onder prima weersomstandigheden, waren het de gedoodverfde favorieten FC Wognum en ’t Klooster die in de finale tegen elkaar uitkwamen. Uiteindelijk was het team ’t Klooster met de ex-profs Mattieu Boots en Rick Hooijboer in de gelederen de terechte winnaar.

Op de zaterdag kwamen de jeugdteams van de deelnemende verenigingen in actie. Ook zij hadden uitstekend voetbalweer en gingen er met veel enthousiasme tegenaan. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde 8e editie van dit toernooi en kijken we al weer voorzichtig uit naar het toernooi van volgend jaar.

3 reacties

 1. ouwe keepert

  5 juni 2012 at 11:04

  De complimenten voor de toernooicommissie en alle vrijwilligers!!!

 2. Inderdaad complimenten aan de organisatie!
  Ik zag trouwens een man de hele avond met een foto camera rond lopen maar zijn die foto’s ook nog ergens te zien?

 3. Man met fotocamera

  6 juni 2012 at 09:04

  Jazeker, de foto’s worden deze week geplaatst. De link verschijnt dan ook op deze website.

Reacties zijn gesloten.

© 2020 V.V. Hauwert '65

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑