Op vrijdagavond jl. waren vele game liefhebbers naar de kantine gekomen om deel te nemen aan het FIFA 2012 tournament. O.l.v. organisator El P. en met behulp van Jelle Korrel en Jesse Slagter was de kantine omgetoverd in een ware gamezone. 4 televisies en PS3’s zorgde ervoor dat we om 21.00 uur konden starten met 4 poules van 4 deelnemers. Waarbij een aantal laatkomers helaas naast een deelnamebewijs grepen.

De warm-upIn de diverse poules streden Europese grootheden als Ajax, Barcelona, AC Milan en Chelsea om de hoofdprijs. Met als outsiders clubs als Heerenveen en VVV Venlo. Nadat alle wedstrijden in de poules gestreden waren, bleken er toch wel grote verrassingen. Zo bevonden Bayern München, Manchester United en Inter Milaan zich tussen de uitgeschakelde teams. En bevonden VVV en Heerenveen zich in de koker voor de loting van de kwartfinale tussen Europese grootheden als Ajax, Barcelona en Real Madrid. Na de kwartfinale bleek VVV echt een cupfighter en belandde in de koker met Real Madrid, Juventus en Ajax.

Helaas was dit het eindstation van de Limburgers, die deze avond trouwens onder leiding stonden van Totschutzmeister Dennis G. De finale ging tussen Real Madrid (Jelle Korrel) en Juventus (Niels Korrel), waarbij het krachtverschil duidelijk in het voordeel uitviel van de oudste Korrel.
Een super leuke avond die wat het bestuur betreft een vervolg verdient!

P.S. op 21 december is de Voorspellingsavond, 6 januari de Nieuwjaarsreceptie en op zaterdag 19 januari in koppels de Voetbalquiz