Zondag 4 november 2012 Hauwert ’65 – RK EDO

We begonnen de eerste helft sterk tegen de katholieke broeders uit de Goorn. Diverse doelpogingen van the Bomber & Peter Neefjes (heeft Peet een goede bijnaam?) staken bleek af tegen het fraaie doelpunt van Rene Kok. Een trotse Tinus kon zijn geluk niet op & kwam met vele anekdotes uit zijn glorietijd als voetballer. Omdat winst niet in onze doelstelling past, hebben we de in- & opstelling tijdens de rust aangepast. Uiteraard verloren we de wedstrijd met 1-2.

Zondag 28 oktober 2012 Spartanen – Hauwert ‘65

Eigenlijk is voetballen bij de veteranen één grote cursus rouwverwerking. Ik kan dan ook met trots stellen dat mijn mannen steeds in staat blijken binnen een week een groot verlies om te zetten in saamhorigheid, veerkracht, hoop & respect. Deze synoniemen voor pure vriendschap in barre tijden tref je niet vaak aan in onze samenleving. Laat staan in de sport. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ik regelmatig verzoeken ontvang van coaches als Dirk Schermer & Der Rudy Boots om spelers van het tweede & derde tijdelijk met ons mee te laten spelen. Mannen als Frank Bankersen (technisch zeer begaafd, maar uiterst onervaren qua teleurstellingen), Carlo Dop (is als accountant te berekenend… verwacht ballen terug enzo… welkom bij de veteranen), Andy Groot (is geen coach meer & niemand van het derde staat stil bij dit enorme persoonlijke verlies… wij wel) en coach Der Rudy zelf (het derde is een drankelftal & Rudy drinkt zelf niet… hoe ga je respectvol met je team om? (het zijn toch mensen!) lopen regelmatig stage bij de veteranen.

De combinatie van ons ziekenhuisvoetbal en de sterke rouwverwerking heeft geleid tot een gehele nieuwe groep sponsors die in de rij staan. Zo heeft het Westfries Gasthuis een aanvraag ingediend als shirtsponsor & Rita Feld (Persoonlijke Uitvaartzorg) wil graag op de sokjes. Uiteraard blijven wij trouw aan Kos & Weber.

Oja… 6-0 verloren van de Stammetjes & Beerepootjes uit Wognum.