Op zondag 7 januari jl. vond vanaf 13:00 uur de nieuwjaarsreceptie plaats in de kantine van onze vereniging. Voorafgaand werd een onderlinge wedstrijd gespeeld door de selectie. De opkomst was groter dan voorgaande jaren en er werden vele handen geschud. Een volle kantine moest het doen met een welkomstwoord van vice-voorzitter Kees Sijm, omdat voorzitter Eelco Groen net vader was geworden van een gezonde dochter Milou.

Kees bedankte alle aanwezigen voor hun komst en had een speciaal woord van welkom voor de sponsors en ere-leden. Vervolgens werd er door veel aanwezigen oud-Hollands geklaverjast in vier ronden en gekeesd.
Voor de catering was meer dan goed gezorgd. Naast de gebruikelijke nootjes, kaas en worst kon met genieten van oliebollen en appelflappen. Ook stonden er schalen met heerlijke worstjes op tafel en Kees ging met schalen haring langs. Het was mede door de grote opkomst een zeer gezellige en geslaagde nieuwjaarsreceptie en een goed begin van de tweede seizoenshelft. Iedereen bedankt voor zijn of haar komst en nogmaals een gelukkig en sportief nieuwjaar gewenst!