Van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni vindt de 9e editie van het Hauwert’65 toernooi plaats. De voorbereidingen door de toernooicommissie zijn alweer in volle gang en het belooft weer een waar spektakel te worden. Primeur dit jaar is dat ook de handbalvereniging van Hauwert aansluit met een handbaltoernooi!

Op donderdag, vrijdag en zondag zullen de seniorenteams van v.v. Hauwert ’65, MOC, SEW en ALC tegen elkaar strijden om de befaamde wisselbeker. Het veteranenteam van SEW wordt dit jaar vervangen door onze oude bekenden van v.v. Zwaagdijk. Op zaterdag wordt het toernooi voor de verschillende jeugdteams georganiseerd.

Voor de tweede keer in successie vindt het prestigieuze voetvolleybaltoernooi op de zaterdagavond plaats, met aansluitend de traditionele thema-avond. Details hierover volgen later. Naast deze activiteiten heeft de toernooicommissie weer enkele veelbelovende verrassingen in petto voor de deelnemers en bezoekers.
Noteer de data alvast in uw agenda, zodat u dit prachtige toernooi niet hoeft te missen!

De toernooicommissie.