De wedstrijd tegen agsv leverde een gemakkelijke 3-0 overwinning op door 2 doelpunten van Ricardo en 1 van Ruud. Tegen rkedo verloren we met 3-1 met een doelpunt van Ricardo. Tegen wsw verloren we met 5-2 door doelpunten van Jeroen en Hans L. De tegenstander vond het nodig om de eerste helft met het halve eerste te voetballen. Tegen koploper hollandia speelden we een zeer goede wedstrijd. Door 2 doelpunten van Ruud en 1 van Ricardo ston het lange tijd 3-3met vele kansen over en weer. Vlak voor tijd verloren we nipt met 4-3.

Tegen blokkers verloren we kansloos met 9-1. Rob G. scoorde. Er gebeurde nog iets opmerkelijks. Vaste aanspeelpunt Daan trok een sprint. Het gevolg van deze handeling was dat hij zijn hamstring op 6 plaatsen inscheurde. Tegen woudia was het zeer koud en de toch grote selectie slonk met de minuut. Junior scoorde voor rust fraai de 2-1 en na rust kregen we een penalty die echter werd gemist. De tegenstander liep hierna uit tot 6-1. In de laatste minuut kregenwe een corner die werd genomen door Niels V. 5 Spelers van de tegenstander maaiden opzichtig over de bal heen, de keeper stond zijn veters te strikken en de allerlaatste man wachte net zo lang met wegschieten totdat de bal ver over de lijn was. De knvb gaat naar aanleiding van dit incident onderzoeken of er sprake is van match-fixing omdat er verschillende mensen in poules een 6-2 eindstand hadden ingevuld. Niels V. had in deze poule overigens 6-1 ingevulden probeerde alles om doelpunt af te laten keuren wat echter niet lukte.

Tegen dwb een makkelijke overwinning. Zij profileren zich al jaren als slechtste team van Noord-Holland en ze deden in de wedstrijd weinig om dit feit te loochenstraffen. Een 4-0 ruststand door doelpunten van Jaap-Jan,Rob L.,Junior en Ruud met vele kansen op meer. Keeper Peter had zo weinig te doen dat hij telkens 30 meter uit zijn doel ging staan en telkens terugsprintte als zij op doel  schoten. Hierdoor scoorden zij toch nog een tegendoelpunt. Ruud scoorde het vijfde doelpunt maar het absolute hoogtepunt kwam van Hans R. Hij kreeg in een vol strafschopgebied de bal, liet de bal op de punt van zijn magische linker balanceren en knalde daarna kiezelhard in het dak van het doel.