Het verhaal van dit seizoen is het wekelijkse  probleem om de selectie van coach Dirk sluitend te krijgen. Tweemaal moest er een wedstrijd op de zondag worden afgemeld. Vandaag was dit net niet het geval, want er waren 11 spelers bij aanvang beschikbaar. Nog steeds zijn er veel blessures, doorgeschoven naar het 1e, spelers op vakantie of anderszins afwezig. Op papier was de selectie, bij aanvang van het seizoen, ruim genoeg, in de praktijk echter niet. Dat één en ander gevolgen heeft voor in ieder geval mijn spelplezier moge duidelijk zijn!

Een ander regelmatig terugkomend fenomeen dit seizoen is het vergeten van je voetbalschoenen. Vandaag was het weer raak en aangezien niemand anders maat 49 heeft speelde Dennis dus op zijn gympies…. Hauwert begon slap aan de wedstrijd en stond binnen een mum van tijd met 2-0 achter. In beide gevallen mocht de rechtshalf van Andijk vrij opstomen en wist hij te scoren. Hauwert bleef grossieren in balverlies, spelen naar mensen met een verkeerd shirt of ballen gewoon uit schieten. Slechts 2 keer kwamen we zelf gevaarlijk door, maar in beide gevallen faalden de spitsen Oz en Michiel helaas in de afwerking. Andijk ging ondertussen door met het creëren van kansen. De ene kans was nog mooier dan de andere, maar Bas was volledig fit terug gekomen van vakantie en stopte elke bal.

In de rust was Rob Laan de selectie komen versterken en kwamen we ook iets beter in ons spel. Wel kwam Andijk eerst nog op 3-0 nadat een speler met wat geluk geheel vrij kwam te staan en nu wel tot scoren wist te komen. Kort hierna scoorde Rob de 3-1 en probeerde we nog wat door te drukken. Dit lukt niet geheel, maar wel kwamen er wat mogelijkheden. Scoren lukte echter niet. Achterin besloot Bas de spits even te poorten. Deze maakte vervolgens een overtreding maar de jonge blonde Ignace van Swieten besloot er niet voor te fluiten. Het liep allemaal met een sisser af. De verder goed fluitende scheidsrechter zag hierna nog een overtreding op Bas over het hoofd en nu kostte het wel een doelpunt. Duidelijk gehinderd in de 5 meter kon Bas niet bij de bal waarna een speler van Andijk uit een corner kon scoren. Hauwert scoorde kort hierna ook uit een hoekschop  en zo zette El P. de eindstand met een knappe kopbal op het bord van deze sportieve wedstrijd, 4-2.

Hauwert 2 is het seizoen in de middenmoot geëindigd. Het was een wisselvallig seizoen met veel spelerswisselingen. Met een stabielere selectie, minder makkelijk afbericht en minder blessures had er meer ingezeten. Namens de gehele selectie Dirk enorm bedankt voor de coaching weer dit seizoen!! Alleen bij het Hauwert toernooi zullen de vedettes van Hauwert 2 nog in actie komen, dus wilt u ze nog zien dan is donderdag 30 mei enof zondag 2 juni nog uw kans. Tot dan!