De bekende betaald voetbal scheidsrechter Ruud Bossen fluit a.s zondag 2 juni de finale van het Hauwert’65 2013 toernooi. Met 1 jaar extra dispensatie (vanwege het bereiken van de gestelde leeftijdsgrens voor scheidsrechters) floot Bossen zondag 12 mei zijn laatste officiele wedstrijd in K.N.V.B verband: Vitesse-VVV in Arnhem.

Ruud Bossen heeft 22 jaar op het hoogste nivo gefloten met 654 wedstrijden in het betaald voetbal en nog eens 50 internationaal! Clubs als FC Barcelona, Ac Milan,Bayern Munchen,fenerbache,Spartak Moskou,Anderlecht, Benfica, Manchester United en vele grote interland wedstrijden staan op zijn erelijst.

De geboren Haarlemmer,in het dagelijkse leven directeur van een groot glaszetters bedrijf, heeft zijn toezegging gedaan vanwege zijn vriendschappelijke contacten met Hauwert 65 en zijn bestuur. Hij zal geassisteerd worden door de  eigen lijnrechters van de finalisten.
Het bestuur en spelers van Hauwert 65 rekenen op een grote opkomst en melden  dat na afloop van de prijs uitreiking een bekende band de feestvreugde extra zal ondersteunen. Toegang is deze dag geheel gratis.