Afgelopen weekend was alweer de 9e editie van 4-daags voetbalfestijn van onze club: het Hauwert ’65 toernooi.  Voor de gelegenheid was het sportpark omgetoverd in ‘Klein Amsterdam’.
 Onze buurtverenigingen MOC, SEW, ALC en Zwaagdijk zetten zowel bij de jeugd als senioren hun beste beentje voor op het veld.  
Daarnaast was er nog een voetvolley toernooi georganiseerd, wat met 16 deelnemende teams een groot succes was. Net als de aansluitende feestavond.

Op zondag zoals altijd het klapstuk van het toernooi met de finales, diverse activiteiten en natuurlijk de verloting met een 8-daagse reis naar Malaga, Ook de weergoden waren ons gunstig gezind en dat zorgde voor een overvolle terrassen op het Rembrandtplein.
Het voetbaltoernooi werd afgesloten met de finale tussen Hauwert 1 en MOC1 onder leiding van één van de toparbiters uit Nederland: Ruud Bossen. En dat was ook wel te zien tijdens de wedstrijd. Met
natuurlijk overwicht leidde hij de wedstrijd en waar nodig greep hij in. In  de laatste minuten was er nog het debuut in Hauwert 1 van scheidend hoofdtrainer maar Bommels. Als keeper viel hij in voor de geblesseerde Redeker. Als kers op de taart mocht hij de penaltyserie keepen, die noodzakelijk was na het 1-1 gelijkspel. Zoals het hoort liet hij de gastploeg deze winnen.
Overall winnaar werd voor het 2e opeenvolgende jaar MOC.

Jong en oud hebben zich 4 dagen weer opperbest vermaakt De toernooicommissie heeft weer een huzarenstukje geleverd , waarvoor onze complimenten.
En we rekenen op een spetterende jubileumeditie volgend jaar!

Het bestuur