Hauwert is met 3 overwinningen de overtuigende winnaar geworden van het eerste ALC opwarmtoernooi. In wedstrijden van 60 minuten werd gewonnen van ALC, MOC en DESS.
Op vrijdag werd met een combinatieteam van 1e, 2e en zelfs een veteraan nipt met 1-0 gewonnen van ALC door een goal van Rob Tessel (jaja….zal ie dan toch……)

Op zondag had trainer JP 11 selectiespelers tot zijn beschikking en werd in Tjerk de benodigde 12e man gevonden. Die mocht meteen aan de bak tegen MOC omdat onze exotische aanwinst Shelton met de fiets verdwaald was een dacht dat de A van ALC voor Aartswoud stond….
In de basisopstelling wel 2 andere nieuwelingen. Zaalvoetbal eredivisionisten Jeroen de Groot en Mo El Bouziani gaven voor het eerst acte de presence. Na een onwennig begin drukte beide daarna hun stempel op de wedstrijd. Met een fraaie volley van een meter of 18 zette Jeroen de Groot de 1-0 op het scorebord. Na de goal merkte hij nog droogjes op:”en dat met mijn chocolade linkerbeen….
Kort na rust werd het 2-0 door een goal van Sander Laan. Na een domme rode kaart bij MOC liep Hauwert makkelijk uit naar een 6-0 overwinning. Mo el Bouziani pakte ook zijn doelpunt nog mee.

De laatste wedstrijd van het toernooi was tegen DESS. Mo en Jeroen hielden het voor gezien en Marco van Eliveld (jaja….hij ook weer) en Arnoldinho Roozendaal kwamen er bij. Al snel bleek dat er van DESS weinig te duchten was en uiteindelijk werd het ‘slechts’ 5-0. Vermeldenswaardig is nog wel dat Sander Laan met 5 goals topscorer en daarmee de individuele strijd in zijn voordeel wist te beslechten ten koste van de zwaar teleurgestelde Rob Tessel. Na het toernooi schijnt Rob trainer JP ook te hebben aangesproken dat hij niet content was met de wisselbeurt tegen DESS.

Op zaterdag 17 augustus spelen we om 17.00 uur thuis tegen ASV ’55 en op dinsdag uit bij SEW de eerste bekerwedstrijd, aanvang 19.30 uur.