Tijdens de Jonger Oranje Talentendag op vrijdag 2 mei a.s. (meivakantie) zullen de scouts van FC Volendam bij Fortuna Wormerveer op zoek gaan voetbaltalent in de regio Noord-Holland.

Droom jij ook van een carrière als profvoetballer en wil je eigenlijk niets anders dan de hele dag lekker voetballen? Dan moet je echt meedoen met de Jonger Oranje Talentendag in Wormerveer. Jongens en meisjes, geboren tussen 2002 en 2008, kunnen zich inschrijven. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub. Er zijn drie leeftijdscategorieën. Je speelt de hele dag een groot 4 tegen 4 toernooi waarbij de scouts van FC Volendam je zullen bekijken. Gelijktijdig vindt de 1e Jonger Oranje Keepersclass plaats o.l.v. Mark van Stipriaan (keepersscout AZ).

Naast al het plezier wat je ongetwijfeld zult hebben worden de 33 beste spelers van de dag geselecteerd voor de drie Jonger Oranje Regioteams Noord-Holland. Deze Regioteams worden, net als de winnaars van het 4 tegen 4 toernooi, gehuldigd in het Olympisch stadion tijdens Aegon Copa Amsterdam. De Jonger Oranje Regioteams gaan ook nog strijden tegen de 14 andere Jonger Oranje Regioteams tijdens de grote finale op 21 en 22 juni in Zaanstad.

In dit finaleweekend zullen de scouts van alle 9 meewerkende profclubs Jonger Oranje Onder 9, O11 en O13 scouten. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. De afgelopen jaren zijn inmiddels zo’n 50 spelers van Jonger Oranje naar een profclub overgestapt! Zie ook bijgaande poster.
Klik hier: