Beste leden en supporters,

De komende periode is er weer van alles te beleven op het Hauwert ’65 complex. Aanstaande zondag de laatste thuiswedstrijd voor de nacompetitie tegen het Anijk van Jeroen Bommels. Aansluitend is er een gezellige nazit met een rondje van de club en mental coach Mike en heerlijk warm hapje voor alle aanwezigen en muziek van DJ Best Uur. In de weken daarna nog diverse activiteiten op het Hauwert 65 complex met als afsluiting van het jaar de jaarvergadering op vrijdag 20 juni. Meer info volgt via website/mail/Koerier of post.

Vrijdag 16 mei: NK voorronde toernooi 35+ op complex Hauwert 65
Zondag 18 mei: nacompetitie Hauwert 1 (uit)
22-25 mei: Hauwert ’65 toernooi
Zondag 25 mei:  nacompetitie Hauwert 1 (thuis)
Woensdag 28 mei: Onderlinge avond: 19.00 uur aanwezig / 19.30 uur beginnen!
Vrijdag 20 juni: jaarvergadering