Zoals u weet heeft de kantine van Hauwert ’65 dit seizoen een ware metamorfose ondergaan. Binnen is alles door vele vrijwilligers van onze vereniging opnieuw geschilderd in een frisse nieuwe kleur. Ook zijn er nieuwe meubels aangeschaft en is de kantine volledig nieuw ingericht. Het binnenproject is nu zo goed als afgerond. Namens het bestuur willen wij alle vrijwilligers die ons hebben geholpen tijdens dit project nogmaals bedanken.

Dit project is financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het coöperatiefonds van de Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland. Van de Rabobank heeft Hauwert ’65 een mooie bijdrage  ontvangen voor de aanschaf van de nieuwe meubels. Hierbij willen wij de Rabobank bedanken voor hun gulle bijdrage. Ook het Kosterfonds heeft een financiële bijdrage gedaan aan dit project en ook hen willen wij bedanken voor hun bijdrage.

Bestuur Hauwert ’65