Na het succesvol verlopen 35+ toernooi van afgelopen week bij Opperdoes is het nu tijd voor het serieuze werk.
Aanstaande vrijdag 16 mei vindt op het Hauwert 65 complex een voorronde toernooi plaats voor het NK 35+.
De winnaar plaatst zich voor de kwartfinale van het NK.  Naast de thuisclub doen deze keer een paar nieuwe ‘gezichten’ mee: Atletico MOC, Fc Kikkers, Blokkers, SEW, en Westfriezen.

Afgelopen keer ging de organiserende vereniging Opperdoes er met de winst vandoor. Wie zal zich deze avond plaatsen voor de volgende ronde van het NK? Of belangrijker misschien, wie pakt de meter bier….

Kom gezellig even kijken en geniet van voetbal zoals het hoort: sportief en zonder gezeur of gemopper op elkaar en scheidsrechters. Daarnaast is natuurlijk de kantine open en naar verwachting weer behoorlijk gevuld. Tot vrijdag!