Dit jaar vond de onderlinge avond plaats op de woensdagavond voor hemelvaart. Het Hauwert ’65 toernooi was nog maar net was geëindigd en zat bij iedereen nog in de benen en het hoofd. Ondanks dat het een regende was de opkomst redelijk. Er waren 4 gelijkwaardige teams van 7 man waardoor er door alle partijen drie potjes werden gespeeld. De wedstrijdleiding was in handen van Gerrit Sijm die geriefelijk vanuit zijn zetel in de tribune voor het begin en einde van de wedstrijd floot.  Er werd bij wijze van experiment zonder scheidsrechters gespeeld. Ondanks dat dit af en toe wat discussie opleverde, heeft de KNVB besloten om dit experiment ook landelijk door te voeren. De uiteindelijk winnaar van het toernooi was team rood met daarin Niels Korrel, Shady Shastawy, Tjerk Woppenkamp, Frank Sijm, Tijmen Slagter, Erik Boots en Bart Jonkman. Dit team ging met de eeuwige roem naar huis.