Afgelopen zaterdag 24 Januari vond er voor het 3e jaar op rij de legendarische Hauwert ´65 voetbalquiz plaats. Met 16 ingeschreven koppels, onder leiding van quizmaster Carlo Dop, beloofde het een mooie avond te worden. Er werden totaal 4 ronden gespeeld, een meerkeuze ronde en drie open ronden. De vragen varieerde van het internationale voetbal uit 1970 tot vragen over het huidige Hauwert 3. De, zogenaamde, Hauwert-ronde werd dit jaar gewonnen door het koppel Rob Groot en Kees Hauwert. De finale werd gespeeld tussen drie koppels die allen een rode knop hadden. Het duo dat als eerste drukte mocht antwoord geven.  Uiteindelijke kwamen Paul Wijdenes en Michiel Baas als sterkste uit deze ronde en namen de overwinning mee naar huis. Een zeer geslaagde avond waarvoor wij alle aanwezigen en, in het speciaal, Carlo Dop hartelijk voor willen bedanken!!

De finale!