Van donderdag 28 mei t/m zondag 31 mei vindt het jaarlijkse Hauwert’65-toernooi weer plaats. Het toernooi wordt gecombineerd met het 50-jarig bestaan van onze prachtige vereniging. Ook dit jaar wordt er weer een mooi programma in elkaar gezet voor de deelnemende teams en zullen wij u weer verrassen met enkele ludieke activiteiten. Reserveer deze data daarom nu alvast in uw agenda!

Het populaire voetvolleybaltoernooi wordt dit jaar, net als het damesvoetbaltoernooi, op de vrijdagavond georganiseerd. Zaterdag 30 mei zal in het teken staan van het 50-jarig bestaan, meer informatie hierover volgt. Op donderdagavond en zondag komen de seniorenteams van de buurtverenigingen weer in actie en de loterij zal ook dit jaar niet ontbreken. Ook de handbaldames geven tijdens het toernooi weer acte de préséance. Met de muzikale omlijsting van DJ Jory verwachten wij er weer een mooi weekend van te maken.

Tot ziens op het Hauwert’65 Toernooi, 

De Toernooicommissie