Hemelvaartsdag, 14 mei 2015, een speciale dag in de geschiedenis van Hauwert ’65. De beslissingswedstrijd voor het kampioenschap in de 4e klasse B tussen Grasshoppers 1 – en Always Forward 1 wordt gehouden bij Hauwert ’65. Het nieuws komt binnen op de maandagochtend 11 mei. Het bestuur van Hauwert komt direct in actie en met een spoedvergadering wordt er een plan opgesteld om deze dag in goede banen te gaan leiden. Drie drukke dagen volgde, waarbij Hauwert zelf, en het complex van Hauwert ’65 werd omgetoverd tot een super locatie voor deze wedstrijd.

In drie dagen tijd is er zeer veel geregeld, en hier heeft Hauwert zich weer weten te onderscheiden. Zo’n 3000 toeschouwers vonden de weg naar het complex in Hauwert. Auto’s op alle plekken geparkeerd waar het mogelijk was. De, zeer spannende, wedstrijd eindigde na de verlenging in 2-1 voor Grasshoppers die een waar feest er van maakten. Maar deze dag kon niet georganiseerd worden zonder al deze belangrijke mensen die geholpen hebben dit evenement te organiseren!

Allereerst, Sebastiaan Redeker, bedankt voor het beschikbaar stellen van veel materiaal, en het beschikbaar stellen van jou persoontje. Zonder al het regelwerk van jou was het een stuk moeilijker geweest.

Ten tweede, Cees Ooteman, uitbater van Dorphuis De Werf. Wat kunnen wij jou ook enorm bedanken voor het beschikbaar stellen van parkeerruimte voor de fietsen, het beschikbaar stellen van vaten bier, die onverwachts nodig waren, en voor de vele andere dingen die jij hebt gedaan!

Ten derde, alle vrijwilligers op de dag zelf. Zo’n 40 vrijwilligers die Hauwert ’65 een warm hart toe dragen. Het bedienen van de marktkramen om het veld, het helpen achter de bar in de kantine en alle andere (on)voorziene werkzaamheden op de dag zelf! . Zonder jullie allen was het ook niet gelukt

Verder wil wij als Hauwert ’65 Joris Ruijter nog hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van het weilandje dat diende als parkeerruimte.

En als laatste natuurlijk de clubs Always Forward en Grasshoppers voor de geweldige dag die wij samen hebben gehad!

Het bestuur van Hauwert ’65