Aankomende donderdag zal Vv Hauwert 65 gastheer zijn van de beslissingswedstrijd om het kampioenschap van de zondag 4e klasse:
Grasshoppers – Always Forward. Om 14.30 uur zal scheidsrechter Van Genderen op sportcompex Hauwert 65 het startsignaal geven van deze wedstrijd. 
Als de voortekenen juist zijn dan beloofd het een spannende wedstrjjd te worden. Grasshoppers is de 2e seizoenshelft de ploeg in vorm, maar de afgelopen weken laat Always Forward ook zien dat de vorm er weer is.
Wij als vereniging zullen er alles aan doen om de rand voorwaarden goed in te vullen met oa een buitenbar, koffiecorners bij het veld en een top grasmat. Uiteindelijk beslissen de spelers op het veld in welke kantine het ’s avonds groot feest zal zijn.

Met het oog op de verwachte drukte vragen we supporters waar mogelijk met de fiets te komen. Deze kunnen bij het Dorpshuis de Werf neergezet worden. Kom je met de auto dan is het verzoek om de instructies van de verkeersregelaars te volgen.

Wij nodigen alle Always Forward en Grasshoppers supporters uit te komen genieten van deze wedstrijd. En natuurlijk ook de neutrale voetballiefhebber.

Het bestuur van Hauwert ´65