Het eerste elftal van Hauwert ’65 verwelkomt de spelers van St. George dit weekend. Na de 4-2 nederlaag tegen De Valken zal Hauwert zich dit weekend moeten herpakken. Met een gelijkspel en een overwinning hebben de Spierdijkers 1 punt meer verdiend dan Hauwert.

Deze week zijn er maar liefst twee sponsoren van de week: Glazenwasserij Henk Tukker en Kees Sijm. Beide heren hebben hun roots in Spierdijk liggen maar zullen tijdens de wedstrijd uiteraard de spelers van Hauwert aanmoedigen.

Het belooft een gezellige middag te worden op het Hauwerter sportcomplex want ook het derde elftal en het vrouwen elftal zullen een thuiswedstrijd spelen. De koffie zal klaarstaan dus kom vooral kijken om de verschillende teams aan te moedigen.

Het bestuur wenst alle spelers en supporters een sportieve en gezellige middag toe!