Hauwert 1 speelt morgen tegen RKEDO 1. RKEDO heeft tot nu toe één punt meer dan Hauwert behaald en staat daarmee één plaats boven Hauwert in het klassement. Morgen zal Hauwert er alles aan doen om RKEDO in te halen op de ranglijst, de geruchten gaan zelfs dat de heren vroeg naar bed gaan. We nodigen u uit om morgen te komen kijken en het team naar de overwinning te schreeuwen. Alleen dan wordt het thuisvoordeel optimaal benut.

Het dames team van Hauwert is de laatste weken een inhaalslag aan het maken. Het verschil met de koploper is ondertussen teruggelopen tot slechts vier punten. Vier van de zes teams die boven Hauwert staan spelen tegen elkaar dit weekend. Een overwinning tegen Spirit zal er zeker voor zorgen dat Hauwert plaatsen opschuift op de ranglijst!

De sponsor van de week is Braas dakbedekking. Het in Avenhorn gevestigde bedrijf legt al meer dan 10 jaar betrouwbare, solide, waterdichte platte daken in Hoorn en omgeving én verderop in het het land.

De koffie zal klaar staan dus geen excuses, gewoon komen.