Morgen is het zover, de langverwachte thuiswedstrijd tegen Always Forward uit Hoorn. Afgelopen najaar werd het in Hoorn 3-3 tussen de teams van John-Paul van der Gracht en Dick de Boer. Hauwert kwam toen drie keer op voorsprong maar wist deze telkens niet te behouden, gaat het ze deze zondag wel lukken?

Deze zondag staat er namelijk véél meer op het spel voor beide teams. Zo kunnen beide teams de tweede periodetitel nog pakken, alhoewel Hauwert wel favoriet is met vijf(!) punten voorsprong op Always Forward en RKEDO. Indien Hauwert wint pakt het de tweede periodetitel en gaat het de nacompetitie in. Indien het gelijk speelt of verliest, krijgt het volgende week een herkansing tegen VVS.

Always Forward komt de afgelopen jaren met knikkende knieën richting het complex van Hauwert ’65. Zo werd er de afgelopen jaren niet gewonnen door de equipe van Dick de Boer in Hauwert!

De sponsor van de week is ditmaal Klussenbedrijf A.C. Houtsma. André Houtsma is al een aantal jaren gestopt met voetballen bij Hauwert 1 maar zeker nog niet vergeten. Deze wedstrijd is zijn zoontje, Bram, pupil van de week. Wij wensen André veel plezier tijdens en na de wedstrijd en nodigen hem uit in de bestuurskamer.

Komt u ook kijken morgen?!

Sportieve groeten,

Het Bestuur