Beste supporters en voetballiefhebbers,

Morgen speelt het eerste elftal van Hauwert thuis tegen Medemblik. Hauwert staat na de spannende wedstrijd van vorig paasweekend bovenaan de ranglijst met twee punten meer dan Sint George, de nummer twee. Omdat de nummer zes slechts vier punten minder heeft dan Hauwert belooft het einde van de competitie bloedstollend te worden. Iedere week is een finale. Kom daarom naar het Hauwerter sportcomplex en moedig de mannen aan!

Als u liever vrouwen aanmoedigt kan dit natuurlijk ook. Om 12:30 spelen de vrouwen tegen VVW. VVW staat op dit moment, met acht punten voorsprong op Hauwert, op de eerste plaats. Willen de dames nog kans maken op de titel dan moeten ze dit weekend winnen!

De sponsor van de week is Duijn teamsport, de sportkleding en materialen leverancier van vele sportclubs uit deze regio. De clubs worden geholpen vanuit de vestiging op de Oude Veiling in Zwaag. Sinds januari is er ook een vestiging, met de naam ‘100% Voetbal’, op de Veemarkt in Hoorn voor de particuliere voetbalgek onder ons.

Tot morgen!