Stipt 19.30 uur het Julianapark stroomt nog vol, fluit scheidsrechter Krop af voor de kampioenswedstrijd tussen ONZE club Hauwert 65 en St. George. Met al ruim 1200 mensen langs de lijn een echte entourage voor een beslissingswedstrijd.
Terwijl mensen nog komen aanlopen ligt de bal al in het netje bij de keeper van St. George. Lars Bakker scoort de 1-0 en die stand blijft tot de rust staan.
In de rust calculeren de beide besturen dat er zo’n 1600 mensen de weg naar het Juliana complex hebben weten te vinden. Hollandia kan zich zelfs niet meer herinneren wanneer er voor het laatst zoveel mensen een wedstrijd op het complex bezochten.
Wat er daarna allemaal gebeurt is verleden tijd en helaas feesten de Spierdijkers na 120 slopende minuten.
Als bestuur van Hauwert willen we allereerst JP en z’n mannen bedanken voor de tomeloze inzet gisteravond. Alles is gegeven en jullie kunnen jezelf weinig verwijten.
Natuurlijk mogen we de Hauwert supporters die het hele seizoen al achter ploeg staan en gister in grote getalen aanwezig waren niet vergeten. Jullie waren echt onze 12e man.
Ook willen we St. George nogmaals feliciteren met het kampioenschap. Een fantastische prestatie als nieuwkomer in de 4e klasse. Dat zal een knalkermis worden in Spierdijk.
Als laatste willen we gastheer Hollandia bedanken voor de hartelijke ontvangst en goede organisatie.

MAAR………zoals trainer JP al aanstipte in het NHD afgelopen dinsdag, is er nog een 3e joker. De nacompetitie. Zondag spelen WE om 14.00 uur in Niedorp, tegen de plaatselijke FC. En donderdag met het Hauwert toernooi is dan om 19.00 uur de return op het Hauwert complex. En mochten deze wedstrijden in het voordeel van Hauwert uitvallen dan volgt op zondag 29 mei een uitwedstrijd naar de nr 11 van de 3e klasse A en op zondag 5 juni dan de return
Als we er met z’n ALLEN weer achter gaan staan dan moet 3x toch scheepsrecht zijn…….

Wij als bestuur hebben er alle vertrouwen in dat deze grandioze selectie en technische staf zichzelf gaan belonen voor dit fantastische seizoen!!!! We rekenen op een ieders steun de laatste 4 wedstrijden. Beginnende zondag 14.00 uur in Nieuwe Niedorp, Sportpark Nieuwe Niedorp, Dorpsstraat 215.