Jubileum toernooi Zwaagdijk prooi voor Hauwert

En dat is week 2, nog 3 weken te gaan tot de eerste competitieronde. De selectie van Hauwert gaat vanaf deze week beginnen aan de bekerwedstrijden tegen Zouaven ZAT, Woudia en MOC. Dat betekent ook de volgende fase in de voorbereiding, waarin de contouren zich steeds meer zullen gaan vormen. Het toernooi in Zwaagdijk ter ere van hun 75-jarig bestaan werd door Hauwert gewonnen.

 

Stappen maken

Ondertussen zijn we 7 trainingen en twee oefenwedstrijden ver. Dit was de fase, waarin gewenning en eerste opbouw centraal staan. In de volgende fase gaat er wat meer specifiek getraind en gespeeld worden en gaan we eraan werken om op 4 september helemaal klaar te zijn. Er zijn ook zeker al heel wat stappen gemaakt, maar er is ook nog meer dan genoeg werk aan de winkel om een aantal punten erin te slijpen. Maar dat een ieder, zowel spelers als de staf, er zin in hebben staat als een paal boven water!

 

Vertrouwen

De eerste prijs is al wel binnen gehaald. In het minitoernooi ter ere van het 75-jarig jubileum van v.v. Zwaagdijk behaalde Hauwert de volle winst. Eerst op donderdag avond in een 7×7 toernooi werden alle drie de wedstrijden gewonnen tegen Zouaven ZAT (3-1), Zwaagdijk (2-1) en Sporting Andijk (3-0). Vervolgens werd er op zondag een hele wedstrijd 11×11 gespeeld. Hierin was gastheer en kersverse vierdeklasser Zwaagdijk de tegenstander. Hauwert’65 was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en had lange tijd moeite om dat ook in de stand uit te drukken. Uiteindelijk was de 5-1 stand een prima uitslag. Veel belangrijker nog zijn de plus-, maar ook mindere punten die gesignaleerd werden. Maar elke overwinning is altijd goed voor het vertrouwen.

 

Komende zaterdag starten we met het bekerprogramma tegen Zouaven ZAT.  Dit zal de eerste officiële wedstrijd van het seizoen worden. De aanvang is ZATERDAG 15.00 uur in Hauwert, tot dan!

 

Toernooi Zwaagdijk

 

7×7 toernooi donderdag 11 aug

Hauwert’65  – Zouaven ZAT3-1(1-0 Stefan van Diepen, 2-0 Lars Bakker, 3-0 Niels Korrel)

Hauwert’65 – Zwaagdijk2-1(1-0 Sander Laan, 2-1 Shetiel Dekker)

Hauwert’65 – Sp. Andijk3-0(1-0 Jan Peerdeman, 2-0 Thomas Beerepoot, 3-0 Lars Bakker)

 

Zondag 14 augustus finale

 

Zwaagdijk – Hauwert’651 – 5

Toeschouwers: 62

 

  1. 0-1Roland Ruijter
  2. 1-1
  3. 1-2Roland Ruijter
  4. 1-3Mo el Bouziani
  5. 1-4Jesse Slagter
  6. 1-5Sander Laan

 

Selectie Hauwert’65: Marc van Estrik, Bas Bennis, Jeroen Wit, Thomas Beerepoot, Shady Shastawy, Jeroen Houtsma ©, Mo el Bouziani, Shetiel Dekker, Lars Bakker, Niels Korrel, Roland Ruijter, Sander Laan, Jesse Slagter, Jelmer Appelman