Aftellen naar historisch debuut

 

Een legendarisch weekend is aanstaande voor Hauwert’65. De kermis staat voor de deur en natuurlijk het historische debuut in de derde klasse A. En dan ook nog buurman VVW als tegenstander en alle ingrediënten voor een memorabel weekend zijn aanwezig. En is de selectie van Hauwert er klaar voor? Het antwoord is bijna.

 

Juiste formatie

Na de eerste weken van voorbereiden kan de balans worden opgemaakt. Vrijwel elke speler heeft hierin zijn trainingsminuten gemaakt en is gretig voor de start van de competitie. Daarnaast zijn er ook verschillende oefen- en bekerwedstrijden gespeeld. In deze wedstrijden waren qua resultaat wisselend, belangrijkste was om te werken aan de juiste formatie. En wat dat betreft waren deze partijen zeer nuttig, feit blijft dat alle spelers het de technische staf zeer moeilijk maken. De resultaten waren wisselend in de voorbereiding, maar qua spel zijn er veel zaken duidelijk geworden.

 

Is de selectie er dan al klaar voor op dit moment? Op het moment van schrijven zijn er nog 2 trainingen te gaan en die zullen we nog nodig hebben om het een en ander erin te slijpen. En dit is nog wel nodig om helemaal klaar te zijn voor komende zondag. En natuurlijk hopen wij als selectie dat de trouwe aanhang tussen al het kermisgeweld door massaal naar het sportpark zal komen. Gezien de betrokkenheid en ook al de aanwezigheid tijdens de voorbereiding hebben we daar alle vertrouwen in.

 

Statistieken bekerwedstrijden

 

Hauwert’65 – Zouaven ZAT        2 – 4

  1. 0-1
  2. 0-2
  3. 0-3
  4. 1-3 Lars Bakker (pen.)
  5. 2-3 Sander Laan (Jeroen Houtsma)
  6. 2-4

 

Hauwert’65 – Woudia                   2 – 2

  1. 0-1
  2. 1-1 Roland Ruijter
  3. 2-1 Stefan van Diepen (Thomas Beerepoot)
  4. 2-2

 

MOC – Hauwert                                 2 – 8

0-1 Roland Ruijter   0-2 Niels Korrel   0-3 Makram Shastawy   0-4 Yusuf Durmaz   0-5 Sander Laan   0-6 Yusuf Durmaz   2-7 Jeroen Houtsma   2-8 Mo el Bouziani (pen.)

 

Zouaven ZAT bekert door