De broodje bal competitie heeft toch ook enkele Hauwerter kantine-baronnen getriggerd. De opmerkingen van de broodje bal keurmeesters hebben zijn uitwerkingen gehad in Hauwert. en zo kwam het dat er 30 oktober jl. zomaar drie pannen vol met gehaktballen op het fornuis stonden in de kantine van H65. Allerlei verschillende smaken, verschillende specerijen erin verwerkt en ook nog eens een zeer goede prijs. Deelname moest vooraf wel in drievoud bij voorzitter GS worden aangevraagd en werd in een waar consult eerst door het BB-bestuur besproken. Belangrijkste voorwaarden is om tenminste nog 1x voor de winterstop nogmaals enkele pannen met ballen neer te zetten. Dus of 6 nov (Spirit thuis, 27 nov (FC Den Helder) of 11 dec (Westfriezen). Feit is wel dat er een eerste goede stap is gezet door de initiatiefnemers. De smaak, formaat en met name prijs hebben ervoor gezorgd dat er een voorlopige 1e plaats en dus Texel’94 van de kop is verstoten. De keurmeesters wachten met smart de tweede ronde af en zullen dan met een definitief oordeel komen!

bbss