Geweldige ballenvanger

Wederom heeft zich een deelnemer gemeld, die zich wil mengen in het broodje bal geweld. En ook niet de minste, de nieuwe kroegeigenaar in het dorp per 1 januari heeft zich ook ingekocht. En eerlijk is eerlijk, de man weet naast op het veld ook goede ballen in zijn pan te kunnen vangen. Het formaat van de bal overweldigend, de smaak was verbluffend. Verder werd aan de eis omtrent de jus meer dan voldaan. Beiden keurmeesters vragen zich af of de ega van de nieuwe kroegbaron enige invloed heeft uitgeoefend op de ballen…….feit is wel dat deze versie voorlopig aan kop gaat en zodoende de eerste Hauwert-bal van de troon stoot. Zowel de voorzitter als zijn secundant zijn benieuwd wie zich voor 27 november aan gaat melden. Eerstvolgende test zal zijn in de kantine van v.v. Spartanen te Wognum.

bbsss