Naakte ballen in Spierdijk

 

De volgende deelnemer aan de nu al legendarische broodje bal competitie was mede promovendus St. George uit Spierdijk. Voor de ene keurmeester bekend terrein, voor de andere een locatie waar deze al zeker 20 jaar niet meer was geweest. Maar beiden waren eensgezind over het broodje bal dat werd voor geschoteld: geen hoogvlieger! De start was op zich prima. Goede, vriendelijke service en niet onbelangrijk, de bal werd uit de jus gehengeld. Eenmaal op het plastic bakje voor de neuzen van de keurmeesters viel direct iets op: deze bal was naakt! Een rozige vlezige kleur aan de buitenkant hoort niet bij een bal. Daarnaast was het formaat te klein of het broodje te groot. De bal was al op, maar had nog een half broodje over in de hand. Vandaar onderstaande beoordeling. De keurmeesters gaan voorlopig de ballen winterstop in en melden ons weer op 29 januari in Wervershoof!

bbssss