GeSPONSerde ballen in Wervershoof???

Na een lange tijd zonder uitwedstrijd werd afgelopen zondag weer op vreemd terrein gevoetbald door Hauwert’65. Dit betekent dan ook automatisch het vervolg van de Broodje bal competitie in 3A. De keurmeesters GS en JG hebben het broodje bal op de Westrand afzonderlijk getest en kwamen beiden met een hard oordeel. Met de bal op zich was niets mis. Prima formaat, kwam uit de jus en de smaak was ook goed. Maar dan het broodje……….een klef lapje deeg die de bal gehakt totaal verkrachtte!! Een der keurmeesters gaf aan dat de bal er tussen vandaan viel terwijl het lekkernij met beide handen werd vastgehouden. Absoluut not done! Met andere woorden, de kantine cq. Keuken van VVW vertoeft nu in de onderste regionen van de lijst. Volgende week gaan we op bezoek naar Kleine Sluis in Anna Paulowna. Wellicht een idee om de plaatselijke bakker reeds te tippen…..