Middelmatige ballen in Anna Paulowna

Het broodje bal circus toog vandaag neer in Anna Paulowna. Hauwert’65 diende aan te treden tegen nummer 4 uit de competitie Kleine Sluis. De keurmeesters namen direct waar, dat de keuken dik in orde was. Groot, schoon en vriendelijk personeel, maar uiteindelijk gaat het om de ballen. Daarbij was de reactie van beiden keurmeesters identiek: mwah, middelmaat. De presentatie viel nog het meeste tegen. Het bekende kartonnetje en een servetje dat scheurt als je ernaar kijkt. De bal an sich bevatte de juiste ingrediënten: goede vorm, meer dan juiste temperatuur (lees: heet) en zelfs een uitje werd waargenomen. Maar na de eerste hap sprak de blik van keurmeester GS boekdelen: geen topper! En zoals de mening betaamd, neemt Kleine Sluis dan ook een plekje in in de middenmoot. Volgende week de volgende keuring, dan gaan we het dichterbij zoeken. De ballen in Hoogkarspel gaan getest worden tijdens de uitbeurt naar Spirit’30.