Ballen van tante Mart voldoen niet geheel aan verwachtingen

Voor de derde opeenvolgende week een test op welke vereniging de lekkerste ballen maakt in de derde klasse A. En deze week werden de bal-voelsprieten van de keurmeesters, want via inside information werd duidelijk dat de Spirit-kantine alle registers uit de kast zouden trekken. De ballen van tante Mart werden weer van stal gehaald. Termen als “gruweldig” en “wij doen het op de Streker manier in ’t Houg” zorgden voor hoog gespannen verwachtingen. En werden deze waar gemaakt? Het antwoord was deels……presentatie was prima, broodje bij de plaatselijke bakker vandaan en de bal was inderdaad uit goede jus gevist. Maar toch wel het belangrijkste, de smaak, kon de keurmeesters niet in extase brengen zoals bijvoorbeeld op Texel……was lekker en smaakvol maar geen grote ogen bij keurmeester GS! Desalniettemin een plek in de top 3 van het klassement. Volgende week de volgende de volgende test en wel in Heerhugowaard, alwaar we Hugo Boys gaan bezoeken……