Ballen van Klaus Klaver hebben een heerlijke smaak

Het broodje bal feest vanuit Hauwert reisde afgelopen zondag af naar Heerhugowaard-Noord, alwaar het vlaggenschip speelde tegen rode lantaarndrager Hugo Boys. En beiden keurmeesters waren direct scherp bij het aflezen van de prijslijst. De omschrijving bij het broodje bal: “de bal van Klaus Klaver”. Als er een naam bij vermeld staat moet er wel extra aandacht aan geschonken zijn. En inderdaad, bij de eerste hap was meteen duidelijk dat we hier niet met de massabal. Goede temperatuur, uitje en specerijtje erin wat zorgde voor een heerlijke (na) smaak. Blijde gezichten bij de keurmeesters en dus ook een terechte notering in de top van het klassement.

Er zijn nog drie rondes te gaan: JVC, FC Den Helder en Westfriezen. Vooralsnog staat de uitbater en sluitpost van Hauwert nog aan kop, maar een speciale samengestelde commissie gaat beslissen of dit volgens de regels is gegaan. Bij een eventuele uitsluiting zal Texel de koppositie innemen. Zondag 2 april zal de competitie hervat worden….