2018-2019: Derde 3e klasse seizoen

De selectie van H65 is maandag 13 augustus begonnen aan het seizoen 2018-2019. Er hebben enkele mutaties plaats gevonden binnen de selectie. Daarnaast spelen we weer in 3A met ook weer een aantal nieuwe tegenstanders. Na een zomerreces heeft een ieder er weer zin in en zal de trots van Hauwert zich weer gaan meten met een aantal gerenommeerde clubs in de regio.

Wat mogen we in dit seizoen gaan verwachten na twee seizoenen derde klasse? Qua ervaring is er door de selectie het een ander opgesnoven op een hoger niveau. De selectie is ook redelijk intact gebleven. Roland Ruijter (Zwaagdijk) en Yusuf Durmaz (KGB) zijn vertrokken en daarvoor zijn drie nieuwelingen terug gekomen. Keeper Robin Blaak is over gekomen van Always Forward. Dit 18-jarige talent gaat dus zijn geluk beproeven in Hauwert. Datzelfde geldt voor Leon Wit (ALC) en Daiwy Chioccarelli (Blokkers). Beiden kunnen op zowel het middenveld als in de voorste linie worden ingezet. Voor alle drie welkom bij deze mooie club!!

Dit seizoen gaan we een aantal bekende tegenstanders weer tegen komen. Grasshoppers, SEW, VVW, KGB, Westfriezen en Blokkers kwamen we vorig seizoen ook al tegen. Oude bekenden zijn Texel’94, Hugo Boys en Kleine Sluis. Nieuw in de competitie zijn VVS’46, Hollandia T en VIOS W. En als laatste Winkel, waar H65 een nacompetitie verleden mee heeft. Een competitie dus met weer wat andere tegenstanders, wat het weer interessant maakt. Het competitieprogramma is ook reeds bekend gemaakt. H65 mag de eerste 3 competitierondes aan de bak: op 23 september is de competitieopener uit tegen Grasshoppers, ronde 2 komt buurman SEW op bezoek en op 7 oktober maken we de oversteek naar Texel.

Op het moment van schrijven zitten we in de eerste week voorbereiding en volgen er nog 5. In die periode zal er nog geoefend worden tegen FC Medemblik uit (26 aug, 13.00 uur) en in de beker treffen we MOC thuis (1 sept), DWB uit (9 sept) en Woudia thuis (16 sept). De selectie heeft er zin in, we hopen dat het legioen er ook weer zin in heeft!