H65 huilt, lacht en huilt

H65 leeft afgelopen drie weken in een wereld van uitersten. De 0-5 nederlaag van gisteren tegen Winkel was nagenoeg een kopie van die tegen SEW. Daar tussenin was er nog de prachtige 0-3 overwinning op Texel. Laten we er dan maar voor zorgen dat deze trend voor in ieder geval komende zondag zich door zet. Vooralsnog zullen we de boel weer op de rit moeten krijgen na deze deceptie.

Wetten in de sport

Na de euforie tegen Texel waren alle H65-spelers natuurlijk goed gemutst. Goede resultaten in de sport zorgen daar automatisch voor. Maar er zijn ook wetten in de sport die zeggen dat niets vanzelf gaat. Vanaf de eerste minuut tekende zich al af, dat het een lastige middag zou gaan worden. De bezoekers kozen voor een zeer defensieve opstelling en speelde duidelijk op de counter. Het spelbeeld was dan ook direct dat H65 veel de bal had. En daar zat hem nu net het probleem, H65 deed heel veel met de bal, behalve de goede keuzes maken. Een lange bal geven terwijl deze gewoon over de grond kon en vice versa. Dit speelde Winkel in de kaart. Na enkele dreigingen was het in de 21e minuut wel raak, 0-1. Hierna schrok H65 wat meer wakker en kon het ook wat gevaarlijker worden. Zo waren er enkele schietkansen. Een harde vrije trap van lex Bakker scheerde net over de lat. De beste mogelijkheid kwam voort uit de beste aanval van H65 – kant. Vanaf rechts kon Niels Korrel Daiwy Chiocarelli bereiken, zijn inzet werd helaas geblokt.

Verkeerde vaatje

Met een 0-1 ruststand werd er aan de thee begonnen. In de kleedkamer werd duidelijk gemaakt dat het vanuit een ander vaatje moest komen. Helaas bleek dat het andere vaatje dat gebruikt werd ook niet de juiste was. De wil was er wel, maar de uitvoering liet vandaag ernstig te wensen over. Winkel bleef loeren op de kansjes die er ook kwamen. Na ruim een uur werd dit ook afgestraft. Weifelend optreden aan H65 – kant zorgde ervoor dat kon worden afgewerkt. Nu bleek ook wel dat deze mentale tik flink door werkte op H65. Het werd in het verloop van de wedstrijd een martelgang die uiteindelijk eindigde bij 0-5. De manier waarop was schrijnend en H65-onwaardig. Wederom zullen we onszelf op moeten richten en werken naar de uitbeurt tegen Kleine Sluis.

Opstelling H65: Sebastiaan Redeker, Lex Bakker (72. Thomas Beerepoot), Aris Ruijter, Jeroen Houtsma, Jeroen Wit, Shetiel Dekker, Stefan van Diepen, Makram Shastawy, Lars Bakker ©, Daiwy Chiocarelli (68. Jeroen Janssen), Niels Korrel (45. Leon Wit)