Op 28, 29 en 30 juni is weer het jaarlijkse Hauwert toernooi. Ditmaal is het de 15e editie en willen we dus groots uitpakken!

Met maar 1 veld tot onze beschikking omdat we de strijd om ons land verloren hebben van de vereniging hebben we een aangepast en bomvol schema.

Op vrijdag is op het handbalveld het grote tiki-taka panna knock out toernooi! Entertainment voor jong en oud waar het kaf zich snel van het koren zal scheiden en er voor de eeuwige roem fanatiek gestreden zal worden.
Opgeven in teams van 3à4 kan via hauwert65toernooi@hotmail.com onder vermelding van een creatieve teamnaam.
Tijdens de ‘tiki-taka panna knock out’ is er ook het damestoernooi. Menig technisch hoogstandje wordt vertoond tijdens de gemiddelde wedstrijd, dus we gaan een spectaculaire avond tegemoet.

De zaterdag oftewel ‘de dag van de toekomst’ is het jeugdtoernooi. Om 9 uur zullen de eerste ballen al rollen voor de jongste jeugd en gedurende de dag zal de steeds oudere jeugd aantreden. Vergeet niet uw blik te verruimen voorbij het veld want daar zullen de bonusspellen met leuke prijzen plaatsvinden. Om 5 uur ‘s middags is het jeugdtoernooi afgelopen en gaan we ons opmaken voor de avond.

Om 19 uur vliegen de eerste ballen de lucht in bij de voetvolley. Dit is het eerste jaar dat de dames niet hoeven te voetballen en we hopen dus van harte dat deze zich in grote getale aansluiten bij de voetvolleybal. Er is ons ter oren gekomen dat de winnaar van vorig jaar; ‘Egypt Air’ dit jaar een kwetsbare formatie heeft en er vele kapers op de kust liggen. We verwachten dus spel van ‘hoog’ niveau en vooral veel plezier op en om het veld.
Opgeven met teams van minimaal 4 kan bij Hauwert65toernooi@hotmail.com.

Zondags mogen de mannen die het vroegst wakker worden om half 11 aantreden op het veld. De gehele dag zijn er wedstrijden te bezichtigen vanuit onze speciaal aangelegde ‘tribune’. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld in verband met de veldbezetting. Dit stimuleert technisch voetbal en mogelijk zullen de kunstjes van vrijdagavond dus nog even herhaald worden op de grasmat.

Voor de kinderen is er helaas dit jaar maar plaats voor 1 springkussen. Dit houdt in dat de oudere jeugd wat plaats zal moeten maken voor de benjamins. Om het goed te maken presenteren wij met trots ‘Het grote Hauwert Nerf Toernooi!’ voor de leeftijdscategorie 6 t/m 14 op de zondagmiddag. Mocht u niet weten wat dit inhoudt, vraag het aan een willekeurige dreumes in de omgeving. Deze zal met plezier, als demonstratie, een schuimrubberen raketje tegen uw voorhoofd schieten.
Opgeven kan via hauwertnerftoernooi@hotmail.com onder vermelding van naam en leeftijd. Gaarne opgeven vóór 23 juni zodat we een plekje kunnen garanderen.

Na de wedstrijden is er iedere dag uiteraard feest in feesttempel ‘de kantine’ waar onder begeleiding van een vrolijk muziekje en een beker gele limonade de wedstrijden nog lang en grondig geanalyseerd kunnen worden.

Nieuw dit jaar is het drinkpunt bij het veld. Hier kunnen het voetbalpubliek en/of de deelnemers een frisse versnapering halen terwijl ze genieten van de evenementen.

We hopen u allen uitbundig te mogen begroeten op het Hauwert toernooi op 28, 29 en 30 juni!