Hauwert – Always Forward om 14.00 uur

De toekomst van Hauwert heeft het publiek laten zien hoe je een

doelpunt kan scoren

Daarna zijn de senioren aan de bal. In de eerst paar minuten stond

het scorebord al op 1-0 zonder dat de bal nog maar nauwelijks was aangeraakt. Hilariteit alom. Een kleine vergissing van een overijverige scorebordoperator. Na enige minuten was de vergissing gecorrigeerd. Het is mooi voetbal weer. Een beetje regenachtig, goed weer voor de sliding

Shady is nog steeds niet van partij. Tjerk is wederom zijn vervanger. De tribune zit vol. De verwarming staat aan. Iedereen is vol verwachting wat ons elftal er nu weer van gaat maken. De 16de minuut Forward was erdoor,maar de keeper voorkwam de schade. In de volgende minuut werd de bal onzorgvuldig weggetikt door Aris recht in de voeten van een vrijstaande tegenstander die zich geen seconde bedacht, 0-1 voor Forward. Een te zacht schot van Stekelenburg een mooie kopbal van Eijkenaar net over,Sjoerd mooi schot maar net mis.

Hauwert staat achter, maar geeft goed partij tegen het sterke midden veld van A.F In de 42ste minuut schiet Stefan een bal van de lijn en voorkomt de 0-2 achterstand. Een minuut later werd Lars mooi vrijgespeeld door Nielsen kwam alleen voor de keeper. Jammer, zijn inzet werd gekeerd. Een stiffie zou meer hebben opgeleverd.

Rust

De tweede helft

Na de rust Michiel erin Jente eruit

De tijd op het scorebord stond weer op nul. Het regent nog steeds alleen erger dan aan het begin van de wedstrijd. Ik zeg nog tegen mijn naaste medesupporter waarom Niels niet schiet op doel en ik had het nog niet gezegt …. Schot DOELPUNT ! dat was 1-1 gelijk.

En nog geen minuut erna een tegengoal van A.F. 1-2 jammer.

Michiel meent in de achtste minuut dat tijdens een sliding de bal die nog niet over de lijn was met de hand uitgetikt mag worden. Hij werd hiervoor met geel beloond. Na tien minuten tegengoal nr 3 Nu wordt. het gat te groot Forward is te sterk 1-3 . Yusuf wordt gewisseld voor Jack. Het lijkt erop dat de conditie, ook die van A.F. wat minder wordt.De pases gaan minder goed. En het regent nog steeds. Het komt bij bakken uit de hemel. De scheids heeft zelfs een gele kaart over voor de elftalbegeleider Antonio. Milan komt erin en Macram  gaat naar de kant. De hoop wordtminder om er nog iets van te maken. Duels tot aan de cornervlag en dan gezamenlijk in elkaar storten. De corner buigt gedwee zijn vlag Hoe later de wedstijd hoe wanhopiger de pogingen en je zou gaan denken hoe harder de regen. Zelfs de pases van Aris komen wel eens niet goed aan. Een wanhopige supporter die de scheids maant tot meer oplettendheid Jezus Scheids. De laatste minuut een corner. Nog eenmaal een uiterste poging om er 2-3 van te maken. Aris de verpersoonlijking van onverzettelijkheid die bij deze poging bijna een blessure oploopt. Dan het verlossende signaal. Einde wedstrijd 1-3 met 22 moegestreden verzopen katten. Toch een compliment voor deze spelers die alles gaven om de pot te winnen