VVW – Hauwert ‘65

Weer was het mooi weer en dat nodigde ons weer uit om onze fietsen te bestijgen.

Daar hebben wij zoals vorige week is gebleken geen moeite mee.

Er was heel wat publiek langs het veld van VVW een deel van onze fietsbrigade had gekozen de zonzijde van het veld uw verslaggever koos voor … juist ja de tribune

14.00 begin van de wedstrijd alvorens een minuut stil te zijn geweest ter nagedachtenis van Gido Botman een lid van het vijfde elftal van VVW die veel te vroeg afscheid had genomen van het leven.

14.07 Hauwert trapt af

Tjerk staat rechtsback Shady mist door een blessure.

Een eervolle vervanging in de sterke achterhoede van Hauwert 1.

17 mooi schot Stekelenburg …net naast maar in de 19de minuut wist VVW de score te openen 1-0. Jammer, keeper Robin kon er net niet bij.

28ste min lelijke overtreding op Lars, geel voor VVW. Lars geblesseerd?

Hij krabbelde toch weer overeind. Het leek meer dan het was vertelde hij later.

Maar ook in de 31ste minuut werd Jack lelijk onderuit geschoffeld. Kom op VVW, dit hebben jullie niet nodig. Stefan probeert het met een hard schot op doel. De wedstrijd gaat redelijk gelijk op.

In de 42ste minuut weet VVW met een mooie boogbal op 2-0 te komen.

De inzet van Stekelenburg weet de keeper van VVW maar net te keren.

Michiel sprint op de rechtsback van VVW maar wat al te driest, een gele kaart voor zijn energie. Daar kan hij in de rust over nadenken.

De tweede helft

De koffie is op. De wonden gelikt, Jack gewisseld Macram  erin.

Stekelenburg er door, geen schot jammer.

Maar in de 53ste minuut scoort Jente 2-1, mooi. Hauwert wordt sterker.

En Aris schoot Hauwert in de 65ste minuut met een mooie schuiver naar 2-2.

Daarna grote druk op het doel van Hauwert. Corner voor VVW, maar de thuisclub heeft niet veel macht.

Michiel wisselt voor Milan die even later door een mooi schot de 3-2 op

het scorebord laat aantekenen. Deze wissel kan een versterking genoemd worden. De sfeer werd emotioneler. Eijkenaar werd gewisseld voor Jente.

Veel overtuiging zat er niet meer in bij VVW.

Een mooi schot van Yusuf ging in de 87steminuut rakelings over.

In de 90ste minuut weet Niels de achterlijn nog een keer te halen geeft hem nog  keurig voor, maar de puf was op. Mevrouw de scheits blies op haar fluit voor het eindsignaal en Hauwert kon trots zijn op zijn 3-2 overwinning.