Vanaf de tribune

Hauwert 65   DWOW mooi weer, beetje fris

We mogen eigenlijk nog. Corona veel besmetting vervroegde sluitingstijden een geblesseerde achterhoede Shady, Tjerk is ook niet van de partij. Jente staat op hun plaats. DWOW staat een puntje   boven Hauwert. DWOW gecoacht door een oude bekende Jeroen Bommels. Voorlopig   gaf Hauwert redelijk partij maar na ongeveer 20 minuten brak de tegenpartij door tot de achterlijn, mooie voorzet, doelpunt! Dat was al redelijk snel op een 0-1 achterstand. DWOW speelt goed maar overrompeld Hauwert nou direct niet. We komen behoorlijk vaak in de zestien. Niels krijgt een mooie bal vanuit de achterhoede maar komt net te kort om de bal te toucheren. 14.45 we gaan rusten, hopelijk   heeft onze selectie na de rust meer mazzel.

De tweede helft

Omhaal van Niels op Joesef , jammer hij is net naast. Hauwert heeft nieuwe moed verzameld en maakt een opleving mee. Wij zijn sterker kom op jongens profiteer daarvan. Toch raapt DWOW de moed weer bij elkaar. 15.25 schot op doel van Hauwert…doelpunt 0-2 .Milan erin Sjoerd eruit er een debutant Tim Wassenaar erin. 15.37 wederom een doelpunt van DWOW 0-3. In de 39ste minuut mooi schot van Lars op de keeper van DWOW die ternauwernood de bal ernaast weet te werken. Bijwijzen van dank schieten de gasten de bal nogmaals in de touwen 0-4 Hauwert heeft het niet meer. De conditie is op. Hauwert is moegestreden. 0-4 is een verdiende uitslag nog een schot op de paal maar gelukkig die gaat er niet in om 15.50blaast de scheids het eindsignaal

Hauwert verliest op eigen terrein met 0-4   Jammer mannen volgende keer beter